Home

Expert advies, healing
en inwijding met Vedische Astrologie

Wil je levensproblemen oplossen zodat je kan schitteren en glanzen, als een gepolijste edelsteen?

Zou je graag ingewijd willen worden in je hoogste lotsbestemming en unieke vermogens?

Welkom, je bent zojuist gestuit op een krachtige bron van genezing voor je grootste uitdagingen in het leven. Vedische Astrologie in de handen van een ervaren intuïtieve astroloog is een krachtig hulpmiddel om je financiële, emotionele, fysieke, relatie en carrière uitdagingen te helen. Ik gebruik Vedische Astrologie, om te voorspellen, te genezen, je in te wijden in je hoogste lotsbestemming, en je help je problemen op te lossen samen met edelstenen, mantra's, pooja's, yantra's, energie overdracht, diepe inzichten, en Vedische rituelen. 

Tijdens mijn leven heb ik het geluk gehad te studeren bij enkele van de grootste leraren ter wereld. Mijn Siddha-leraar is Dattatreya Siva Baba, mijn Astrologieleraar is Ernst Wilhelm, mijn Vedische leraar is David Frawley, en mijn leraar Menselijk Ontwerp is Ra Uru Hu.

Ik heb het beste van hen gecombineerd in één synergetisch systeem en mijn eigen genezende krachten en unieke vermogens toegevoegd. Dit systeem zal radicale doorbraken geven in je meest hardnekkige financiële, relationele of fysiek-emotionele problemen.

Het enige dat ik nodig heb, is jouw meest dringende probleem of uitdaging, om snel verlichting te krijgen.

Mijn Eigen Verhaal:
Ik begrijp dat het leven een uitdaging kan zijn. Vijanden en rivalen kunnen je ondermijnen op het werk, ziekten kunnen je overmeesteren, relatieproblemen en eenzaamheid doen pijn, en financiële moeilijkheden kunnen ernstige stress en spanningen veroorzaken.

Ik weet dit uit persoonlijke ervaring; van het overwinnen van angst en depressie, het naderen van een faillissement, lastig gevallen worden door vijanden en geconfronteerd worden met problemen op het gebied van relaties, been there done that.

Door de genade van God en met hulp van mijn leraren, ben ik in staat geweest om enorme uitdagingen te overwinnen en vrijwel elk aspect van mijn leven te genezen en dat blijf ik doen door middel van dit wonderbaarlijke systeem. Ik wens het voor jou nog beter. Moge het jou zegenen en succes brengen!

1000 keer dank! Jan, nogmaals hartelijk dank voor je tijd en je analyse. Ik voel me gezegend !!! Heel erg bedankt

-- Sybille R.

Heel hartelijk dank vanuit de grond van mijn hart, ik ga ermee aan de slag, dit is echt heel bijzonder en heeft het vertrouwen in mijn pad enorm versterkten eerlijk gezegd was en ben ik heel stil als je vertelt over de Ketu en Rahu, ik voel zoveel dankbaarheid en ik voel mij echt een gezegend mens, hoeveel geschenken kan een mens ontvangen..

-- Irene V.

“Dag Jan, Ik wil je nogmaals hartelijk bedanken voor je begeleiding, je uitleg tijdens mijn vedische consultatie. Het werkt en ik sta zelf versteld hoe vlot het nu allemaal loopt. Mijn dank naar jou voor mij te begeleiden op mijn ware pad!”

-- Anja V.

"Veel dank voor de bijzondere healing van vandaag. Ik voel me gezegend en krachtig. Namasté "

-- Farin R.

"Waaw, wat een overvloed aan inzichten, info en remedies. Ik heb effe tijd nodig om dit allemaal te integreren 😊 Sowieso voel ik al transformatie en healing, best pittig. Van harte dank."

-- Tine DV.

“Dag Jan, Het was heel verhelderend deze morgen, heel herkenbaar wat u naar voor bracht, NU heb ik een gevoel van werkelijk actie te moeten ondernemen. Oprechte dank voor de duiding!”

-- Monique D.

Ontmoet mij

Jan De Wever

Vedic Astrologer / Healer / Wisdom Teacher

Veelgestelde vragen

Hier zijn enkele antwoorden op de vragen die ik het meest krijg over mijn diensten. Als je een andere vraag hebt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen. Ik help je graag.

Vedische Astrologie heeft veel toepassingen en ik gebruik het ook om te voorspellen EN Ik gebruik het als een systeem voor deskundig advies, een genezingsmiddel voor financiële, relatie, fysieke en emotionele problemen en als een inwijdingsmethode in je hoogste lotsbestemming en unieke vermogens.

Individuele resultaten variëren, maar de resultaten komen zeer snel, omdat dit een ander uniek onderdeel van mijn werk is - snelle resultaten.

Ik heb wonderen zien gebeuren in het leven van mensen, ik heb dramatische resultaten gezien, en ik heb subtiele verbeteringen gezien en alles daar tussenin. Hoogstwaarschijnlijk zal je leven diepgaand getransformeerd worden door dit werk. 

Ik heb je geboortedatum nodig en het uur, de minuten en plaats van geboorte. Daarnaast zal ik je om wat algemene informatie vragen.

Ik ben op een serieus spiritueel pad sinds mijn vroege twintiger jaren, heb gestudeerd met meerdere gerenommeerde leraren, en de laatste 10 jaar heb ik mezelf gewijd aan een diepe studie van Vedische Astrologie, Tantra, Mantra en Hindoeïsme.

Nee, ik ben geen gediplomeerd arts, ik raad u aan om uw arts te raadplegen voor specifieke medische vragen.

Momenteel in het Nederlands, Frans en Engels.

 

 
 

Alle Shaktis behoren God toe. Sommige daarvan stromen door me heen tijdens dit werk in de vorm van hoge intuïtieve vermogens en andere unieke helende Shaktis.

Ik gebruik het systeem van tropische rashis met sideral nakshatras. Dit systeem combineert, naar mijn gevoel, het beste uit de Westerse astrologie en de Vedische astrologie. Ik gebruik ook het menselijk ontwerp, een andere vorm van astrologisch systeem voor een overzicht van de samenstelling van je energetisch systeem.

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands