Geheimen van de Nakshatras

28 Nakshatras of Maantekens

Wat zijn Nakshatras?

Nakshatras of maantekens zijn een uniek onderdeel van de Vedische Astrologie. Voordat de ecliptica werd verdeeld in de twaalf tekens van de dierenriem, erkenden de oude Indiase astronomen 28 verdelingen die Nakshatras werden genoemd. Elke Nakshatra is gerelateerd aan een ster of een sterrenbeeld; de Nakshatra van waar je maan valt wordt je geboortester genoemd. Je geboortester heeft een grote invloed op je leven.

Ashwini

De nakshatra Ashwini en zijn kracht

Ashwini zijn kracht is shidra vyapani shakti, de kracht om te genezen en objectieven snel te bereiken. De ster van de ruiters; grote genezers, pioniers, vernieuwers, en zakelijke leiders, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Bharani

De nakshatra Bharani en zijn kracht

Bharani zijn kracht is apabharani shakti, de kracht om te reinigen en onzuiverheden te verwijderen. De ster van terughoudendheid; grote krijgers, politici, advocaten, rechters en raadgevers, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Krittika

De nakshatra Krittika en zijn kracht

Krittika zijn kracht is dahana shakti, de kracht om te branden en te zuiveren. De brandende ster; grote strijders, politici, leraren en adviseurs, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Rohini

De nakshatra Rohini en zijn kracht

Rohini its power is rohana shakti, the power to grow. The star of ascent; great leaders, models, artists, influencers and famous people, are under this Nakshatra’s influence.

Mrigashira

De nakshatra Mrigashira en zijn kracht

Mrigashira zijn kracht is prinana shakti, de kracht om vervulling te geven. De ster van het hert; grote modellen, acteurs, genezers, diplomaten, teamspelers, teamleiders, en onderzoekers, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Ardra

De nakshatra Ardra en zijn kracht

Ardra zijn kracht is yatna shakti, de kracht van grote inspanning. De ster van de jager; grote strijders, vechters, onderzoekers, leraren, politici, leiders van sociale diensten, en militaire leiders, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Punarvasu

De nakshatra Punarvasu en zijn kracht

Punarvasu zijn kracht is vasutva prapana shakti, de kracht om rijkdom of substantie te geven. De ster van vernieuwing; grote schrijvers, leraren, PR & communicatie executives, genezers, en mystici, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Pushya

De nakshatra Pushya en zijn kracht

Pushya zijn kracht is brahmavarchasa shakti, de kracht om spirituele energie te creëren. De ster van voeding; grote leraren, adviseurs, sales executives, politici en entertainers, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Ashlesha

De Nakshatra Ashlesha en zijn kracht

Ashlesha zijn kracht is visaleshana shakti, de kracht om met vergif te treffen. De verstrengelde ster; Grote mystici, krijgers, beschermers, astrologen, advocaten, entertainers, politici en prostituees staan onder de invloed van deze nakshatra.

Magha

De Nakshatra Magha en zijn kracht

Magha zijn kracht is tyage kshepani shakti, de kracht om het lichaam te verlaten en spirituele bevrijding te bereiken. De koninklijke ster; grote politici, zakenlieden, leidinggevenden, overheidsfunctionarissen, spirituele leraren en entertainers, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Purva Phalguni

De Nakshatra Purva Phalguni en zijn kracht

Purva Phalguni zijn kracht is prajana shakti, de kracht van creatieve voortplanting. De genietende ster; grote acteurs, kunstenaars, modellen, entertainers, leidinggevenden in de luxe business, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Uttara Phalguni

De Nakshatra Uttara Phalguni en zijn kracht

Uttara Phalguni zijn kracht is chayana shakti, de kracht van het geven van voorspoed door huwelijk of vereniging. De ster van patronage; grote sociale werkers, filantropen, media persoonlijkheden, en zakenlieden, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Hasta

De Nakshatra Hasta en zijn kracht

Hasta its power is hasta sthapaniya shakti, the power to manifest what we are seeking and place it into our hands. The star of the hand; great sales executives, business and commerce executives, artisans, PR and communication executives, and healers, are under this Nakshatra’s influence.

Chitra

De Nakshatra Chitra en zijn kracht

Chitra zijn kracht is punya cayani shakti, de kracht om verdiensten te vergaren in dit leven. De ster van de hemelse architect; grote modellen, architecten, modeontwerpers, bedrijfsleiders, en advocaten, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Swati

De Nakshatra Swati en zijn kracht

Swati haar kracht is pradhvamsa shakti, de kracht om te verstrooien als de wind. De ster van de wind; grote effectenmakelaars, bedrijfsleiders, verkoopleiders, PR & communicatie leidinggevenden, advocaten, en artsen, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Vishakha

De Nakshatra Vishakha en zijn kracht

Vishakha zijn kracht is vyapani shakti, de kracht om vele en verschillende vruchten in het leven te behalen. De ster van het doel; grote militaire bevelhebbers, politici, advocaten, schrijvers, en onderzoekers, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Anuradha

De Nakshatra Anuradha en zijn kracht

Anuradha zijn kracht is radhana shakti, de kracht van aanbidding. De ster van vriendschap; grote management executives, organisatorische executives, acteurs, en gemeenschapsorganisatoren, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Jyestha

De Nakshatra Jyestha en zijn kracht

Jyestha zijn kracht is arohana shakti, de kracht om op te staan en te overwinnen en moed te verzamelen in de strijd. De ster van de Machthebber; grote leiders, helden, politici, militaire leiders, leidinggevenden, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Mula

De Nakshatra Mula en zijn kracht

Mula zijn kracht is barhana shakti, de kracht om negativiteit te verwoesten, te vernietigen en uit elkaar te halen. De kernster; grote onderzoekers, rechters, advocaten, bedrijfsleiders, apothekers, spirituele leiders, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Purva Ashada

De Nakshatra Purva Ashada en zijn kracht

Purva Ashada zijn kracht is varchograhana shakti, de kracht van verkwikking. De waterster; grote teamleiders, management executives, scheepvaart business executives, media persoonlijkheden, krijgers staan onder invloed van deze Nakshatra.

Uttara Ashada

De Nakshatra Uttara Ashada en zijn kracht

Uttara Ashada zijn kracht is apradhrisya shakti, de kracht om een onbetwistbare overwinning te behalen. De universele ster; Grote politici, strijders voor een zaak, krijgers, sociale werkers staan onder invloed van deze Nakshatra.

Abhijit

De Nakshatra Abhijit en zijn kracht

Abhijit zijn kracht is de kracht om onoverwinnelijk te zijn. De ster van onoverwinnelijkheid; grote militaire leiders, krijgers, zakenlieden, politici, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Shravana

De Nakshatra Shravana en zijn kracht

Shravana haar kracht is shamhana shakti, de kracht om dingen met elkaar te verbinden. De ster van het leren; grote leraren, academische professionals, astrologen, politici, zakenlieden, staan onder invloed van deze Nakshatra.

dhanishtha

De Nakshatra Dhanishtha en zijn kracht

Dhanishta zijn kracht is khyapayitri shakti, de kracht om overvloed en roem te schenken. De ster van de symfonie; grote musici, dansers, publieke figuren, leiders, politici, filantropen, staan onder de invloed van deze Nakshatra.

Shatabhisha

De Nakshatra Shatabhisha en zijn kracht

Shatabhisha zijn kracht is bheshaja shakti, de kracht van genezing. De ster van honderd unies; grote dokters, genezers, leiders, astrologen, en schrijvers, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Purva Bhadrapada

De Nakshatra Purva Bhadrapada en zijn kracht

Purva Bhadrapada zijn kracht is yajamana vdyamana shakti, het vuur om een spiritueel persoon in het leven te verheffen. De twee-gezichten ster; grote spirituele leraren, astrologen, mystici, schrijvers, administratief leidinggevenden, en zakenmensen, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Uttara Bhadrapada

De Nakshatra Uttara Bhadrapada en zijn kracht

Uttara Bhadrapada zijn kracht is varshodyamana shakti, de kracht om de kosmische regen te brengen. De krijger ster; grote krijgers, spirituele leraren, astrologen, sociale dienstverleners, schrijvers en leraren, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Revati

De Nakshatra Revati en zijn kracht

Revati zijn kracht is kshiradyapani shakti, de kracht om voeding te geven. De ster van de herder; grote leidinggevenden, politici, entertainers, spirituele leraren en maatschappelijk werkers, staan onder invloed van deze Nakshatra.

Ik wil krediet geven aan:

Krediet gaat naar Astrologen Dennis Harness en Vic Dicara voor het leveren van gedegen onderzoek naar de nakshatras.

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands