Kracht van Buitenplaneten & Asteroïden

3 Planeten: Uranus, Neptunus, Pluto. 5 Asteroïden: Ceres, Pallas Athene, Vesta, Juno, Chiron

Uranus

De planeet Uranus en zijn kracht

Uranus wordt geassocieerd met vuur en heeft de kracht van creatie en uitvinding, originaliteit en individualisme, opstand en omverwerping, revolutie, verandering en vooruitgang, vrijheid, opwinding en risico, flitsen van inzicht en intellectuele genialiteit, de bedrieger, openbaring, en ontwakingen. Deze planeet is verbonden met de scheppergod Brahma, het Griekse Mythologische personage Prometheus en verbonden met het teken Waterman.


Neptune

De planeet Neptunus en zijn kracht

Neptunus wordt geassocieerd met water en heeft de kracht van het in stand houden en vernietigen van leven, glamour, verleiding, betovering, en charisma, de verlossing van zonden, en een held verlosser, terugkeer en toegang tot de tuin van Eden, illusies, dromen en genezing. Deze planeet is verbonden met de ondersteunende God Vishnu, de grote moedergodin Kali en verbonden met het teken Vissen.

Pluto

De planeet Pluto en zijn kracht

Pluto wordt geassocieerd met pijn, de onderwereld en je diepste wonden; hij heeft de kracht van transformatie, verwant aan herboren worden als een feniks uit de as van wanhoop, ongelooflijke diepte, controle, waarheid, intensiteit, rauwe en massieve kracht. Deze planeet is verbonden met de transformerende God Shiva en met het teken Schorpioen.

Ceres

De asteroïde Ceres en haar kracht

Ceres is de moedergodin van de landbouw en de oogst. Ze wordt geassocieerd met de principes van onvoorwaardelijke liefde, het in stand houden en voeden van nieuw geschapen levensvormen, fundering, wortels, familie, geheimen van geboorte, dood, en vernieuwing. Ceres vertelt je de manier, vorm en gedaante van het voeden van anderen en de wereld, en ze wordt geassocieerd met het 4e huis en de nadir.

Pallas Athene

De asteroïde Pallas Athene en haar kracht

Pallas Athene is de dochter van Ceres en Zeus. De krijgerkoningin Godin wordt geassocieerd met wijsheid, creatieve en mentale intelligentie om te produceren in de wereld, rechtvaardigheid, onoverwinnelijkheid in de strijd, de kunsten, genezing, politiek, en leiderschap. Pallas Athene vertelt je de weg, vorm en gedaante van je unieke genialiteit en geïnspireerde visie, en ze wordt geassocieerd met het 10e huis en de midhemel.

Vesta

De asteroïde Vesta en haar kracht

Vesta is de zuster van Pallas Athene. Een maagdelijke Godin en een wezen compleet en heel in zichzelf. Zij vertegenwoordigt het principe van focus en toewijding aan specifieke doelen en aspiraties. Vesta vertelt je de weg, vorm en gedaante van de dingen waar je je in je leven voor inzet, en ze wordt geassocieerd met het 1e huis en de ascendant.

Juno

De asteroïde Juno en haar kracht

Juno is de goddelijke gemalin en Godin van het huwelijk. Zij vertegenwoordigt het principe van verbintenis, standvastigheid, trouw, toewijding en de bereidheid om in een relatie te blijven. Juno vertelt je de manier, vorm en stijl van je relatievorm en je intimiteitsbehoeften, en ze wordt geassocieerd met het 7e huis en de descendant.

Chiron

De asteroïde Chiron en zijn kracht

Chiron was de priester-koning van de Centauren, een volk van half-paarden/half-mensen. Een groot astroloog/leraar die genezers, krijgers en magiërs inwijdde. Ook bekend als de gewonde genezer, hij brengt het gevoel van de diepste innerlijke wond op gang om innerlijke pijn te helen. Chiron vertelt je de weg van je bestemming en je unieke helende gave in het leven.

Ik wil graag krediet geven aan:

Krediet gaat uit naar astrologen Emma Belle Donath en Barbara Hand clow voor hun gedegen onderzoek naar de asteroïden en naar astrologen Liz Greene en Steven Forrest voor hun gedegen onderzoek naar de buitenplaneten.

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands