Kracht van de binnenplaneten

7 Planeten: De Zon, Maan, Mars, Saturnus, Jupiter, Venus, Mercurius 2 SchaduwPlaneten: Rahu & Ketu

Chandra

De planeet Maan en haar kracht

De Maan is een zeer belangrijke en gevoelige planeet. Ze komt overeen met je ego, je geest, je emoties en hoe je de wereld ziet. Het is een indicator van je moeder, de vrouwen in je leven, je aanpassingsvermogen aan omstandigheden, je populariteit, je sociale leven en je geboorteland.

Surya

De planeet zon en zijn kracht

De Zon is je inspiratie in het leven en hoe je dit wilt bereiken. Het is een indicator van je vader, de mannen in je leven, je gezondheid, karakter, status in het leven en je ziel.

Shani

De planeet Saturnus en zijn kracht

Saturnus is DE krachtigste en langzaamst bewegende planeet van alle planeten. Saturnus is de planeet die je lot bepaalt; hij kan een koning ten val brengen of een bedelaar in een keizer veranderen. Hij zal je onbevooroordeeld je karmische vruchten of karmische vergelding bezorgen. Heer Saturnus is een indicator van je weerstand tegen ziekten, de uitdagingen, obstakels en verlies dat je in je leven zult tegenkomen, autoriteitsfiguren in je leven, hoe je omgaat met hen die lager in rang staan dan jij, je waarachtigheid, rechtvaardigheidsgevoel en verantwoordelijkheid, de rijkdom die je zult vergaren en je carrière.                                            

Guru

De planeet Jupiter en zijn kracht

De planeet Jupiter is de grote welwillende kracht onder de planeten. Het is een indicator van je kinderen, je echtgenoot, je geluk, je investeringen, je aangeboren goedheid, de leraren in je leven en de zegeningen of genade van God. Zegeningen van Jupiter kunnen bijna alles in je leven rechtzetten.

Mangal

De planeet Mars en zijn kracht

De planeet Mars is de rode actieplaneet van leiderschap. Het is een indicator van ongelukken, je geslachtsdrift, je trainingsvermogen om te verbeteren op elk gebied van het leven, je kracht, leiderschapskwaliteiten, wilskracht, eer, energie, moed en je vermogen om aan te vallen of te verdedigen.

Shukra

De planeet Venus en haar kracht

De planeet Venus is de planeet van plezier, liefde, romantiek en schoonheid. Het is een indicator van je vrouw, je inkomen uit je werk, schoonheid, atletisch vermogen, niveau van luxe levensstijl, je gevoel van eigenwaarde, artistieke, creatieve, plezier en entertainment capaciteiten.

Budha

De planeet Mercurius en zijn kracht

Mercurius is de planeet van intelligentie en communicatie. Het is een indicator van je intellect, commercieel, zakelijk en cijfermatig vermogen, probleemoplossend vermogen, management, communicatie en schrijfvaardigheid.

Rahu

De schaduwplaneet Rahu en zijn kracht

Rahu, de noordnode van de maan, is de kracht van het materialisme. Het is een indicator van het brandende verlangen van je ziel in dit leven, je charisma, extreme hoogte- en dieptepunten, roem, niveau van extreem kort door de bocht zoeken in het leven, misdaad, drugsgebruik, hebzucht, geld en wereldse macht.

Ketu

De schaduwplaneet Ketu en zijn kracht

Ketu, de zuidnode van de maan is de kracht van het spiritualisme. Het is een indicator van je vorige levens, intuïtieve vermogens, astrologische kennis, verlichting, bovennatuurlijke krachten en genezende vermogens.

error: Content is protected !!
nl_NLNederlands